Digital Signage

Oferim un servei publicitari d’informació universal mitjançant l’ús de suports digitals d’última generació, situats a ‘peu de carrer’.

La utilització d’aquests suports es tradueix en un estalvi econòmic considerable per als nostres clients enfront dels sistemes tradicionals d’informació i publicitat.

LEDMOTION TARRAGONA PUBLICITAT

Qui són els nostres clients?

Tots aquells que vulguin donar a conèixer els seus productes, serveis o informació d’interès al públic en general, mitjançant l’ús de suports moderns, amb altes taxes de record.

Entitats benèfiques

Associacions i comunitats

Indústria

Empreses

Centres hospitalaris

Minoristes

Ensenyament

Organismes oficials

Entitats benèfiques

Associacions i comunitats

Indústria

Empreses

Centres hospitalaris

Minoristes

Ensenyament

Organismes oficials

QUÈ OFERIM AL NOSTRE CLIENT FINAL?

Oferim una àmplia varietat de suports digitals de fàcil accés i alta visibilitat, dirigits a tota mena de públics.

Aquests suports poden ser situats en zones estratègiques de qualsevol població, a més d’empreses públiques o privades, sempre amb l’objectiu d’assolir la màxima difusió dels continguts informatius i comercials.

D’aquesta forma aconseguim fer un important salt qualitatiu en la difusió, gràcies als nous sistemes digitals.

Desenvolupem projectes Digital Signage (claus en mà) des de l’etapa d’enginyeria fins a la posada en marxa, primant sempre i en tot moment l’orientació a resultats.

Després de la posada en marxa, LedMotion utilitzarà diversos tipus de mètriques per reportar al client una àmplia informació estadística que inclourà dades sobre l’audiència del suport.

Des de LedMotion oferim assessorament professional en tota mena de productes digitals vinculats a la informació al ciutadà.

La nostra estratègia orientada al client es fonamenta en accions on l’objectiu final és el de millorar l’atenció i les relacions amb clients potencials. L’orientació cap al client proporciona resultats que poden ser quantificables, tant per disposar d’una gestió comercial estructurada que potenciï la productivitat a les vendes, com per oferir un coneixement profund del client, que ens permet plantejar campanyes de màrqueting més efectives.